Prioritering af kærligheden - Parterapi Lyngby, Gentofte og Charlottenlund

Parterapi nær Gentofte

Få professionel hjælp til at styrke dit parforhold

Et godt parforhold

Tryghed og tillid er alt afgørende for et godt parforhold. Graden af tryghed og tillid mellem partnerne afgør hvordan dynamikken bliver og hvordan vi kommunikerer med hinanden.

Hvordan er dynamikken og kommunikationen i jeres parforhold – er den let og respektfuld eller tung og drænende eller måske ligefrem fjendtlig?

Vil I stadigvæk gerne hinanden, men oplever I:

  • I er stoppet med at lytte til hinanden, og føler ikke at I bliver hørt?
  • I taler forbi hinanden og bliver misforstået?
  • Stigende tendens til konflikter som ender i vredesudbrud?
  • I tvivler på jeres følelser og kærlighed for hinanden?    
  • I savner intimitet og nærvær     
  • Kravene i jeres forhold er blevet for meget?
  • I har efterhånden svært ved at se meningen med jeres parforhold, og hvorfor I skal blive sammen?
  • Der har været utroskab involveret i jeres forhold, som gør det nødvendigt at genskabe tilliden til hinanden?

Så tag kontakt til mig for en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Kærlighed er det bolværk, som yder os følelsesmæssig beskyttelse, så vi kan klare de op- og nedture, som livet giver os...

Dr. Sue Johnson

Styrk dit parforhold med parterapi nær Gentofte

I et parforhold skal man kunne føle sig tryg, værdsat, respekteret og anderkendt – man skal kunne nyde den andens selskab og nyde samtaler med hinanden krydret med varme følelser og intimitet.

Det er ikke altid let og i et længerevarigt parforhold kan vi komme til at tage hinanden forgivet. Det kan være den travle hverdag, hvor meget fokus ligger på arbejde, børn og andre ting som gør, at parforholdet bliver en selvfølgelighed.

Hverdagsproblemer kan udvikle sig til daglige konflikter og skænderier, som skaber afstand og ensomhed i parforholdet – og en negativ spiral er i gang. 

One of the most powerful art pieces from Burning Man: A sculpture of two adults after a disagreement, sitting with their backs to each other. Yet, the inner child in both of them simply wants to to connect. Age has many beautiful gifts but one we could live without is the pride and resentment we hold onto when we have conflicts with others. The forgiving, free spirit of children is our true nature. Remember this when you feel stubborn.

Parterapi hos mig styrker jeres:

– … evne til at kommunikere trygt og tillidsfuldt
– … forståelse af jer selv og  jeres partner
– … oplevelse af nærvær og samhørighed 
– … intimitet og sexualitet

I parterapien undersøger vi i fællesskab de mønstre som gør I får det svært, og vi skaber en fælles forståelse ind i jeres historie, dette, blandt andet, er med til at vække empatien og åbne op til sårbarheden. I bliver bedre til at tale sammen om det der er svært, og også om det der er godt, og det er med til at genskabe robustheden i jeres forhold.

Ønsker I et mere trygt og kærligt parforhold er I velkomne til at kontakte mig. 

Tid til parterapi? Praksis nær Gentofte

Min primære arbejdsmetode er Emotionsfokuseret Parterapi EFT/P, hvor målet er at styrke jeres relation og skabe et kærligt og trygt parforhold. 

I er altid velkomne til at ringe til mig på 52 11 32 56, hvis I ønsker en uforpligtende samtale. Min praksis for parterapi ligger på Skovvej 71C, 2920 Charlottenlund i Gentofte kommune.