Susanne Bertelsen

Om mig

Mit navn er

Susanne Bertelsen

Jeg er 57 år, gift og har to store drenge og et lille barnebarn. Jeg har arbejdet med mennesker siden 2000, og jeg elsker fortsat at møde nye mennesker og hjælpe og støtte til forandring og personlig vækst. Jeg er et nysgerrigt menneske, og det er selvfølgelig en stor fordel i mit job. Samtidig gør jeg mig umage for at forstå og mærke, hvor du er, og hvad det er, der spærrer vejen for, at du hviler mere i din kerne og dermed oplever mere glæde og tilfredshed i dit liv. Min praksis er bygget på faglig viden, der er baseret på forskning og underbygget erfaring.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt Kost og Ernæringsforbundet og opfylder deres krav til uddannelse og erfaring, og jeg praktiserer efter foreningernes etiske regelsæt. Dette er din garant for min faglighed.

Susanne Bertelsen

Min baggrund

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Uddannelses Center (PUC) på Frederiksberg. PUC er certificeret af Dansk Psykoterapeutforening og Sammenslutningen af Psykoterapeutiske Uddannelser i Danmark (SPUD). Derudover er jeg uddannet Prof. Bachelor i human ernæring og mindfulness instruktør.

Jeg har arbejdet som selvstændig diætist med klinik på Lyngby Hovedgade i mere end 10 år – men jeg savnede psykologiske værktøjer. Det var blandt andet én af grundene til, at jeg tog den 4 år lange efteruddannelse til psykoterapeut.

Jeg supplerer løbende min uddannelse med kurser og relevant efteruddannelse samt supervision.

Susanne Bertelsen

Kurser og efteruddannelse

Hvornår skal vi ses?

Har du fået mod på at starte din udvikling? Kontakt mig og lad os få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Susanne Bertelsen

Min tilgang

Min tilgang til at arbejde med mennesker hviler på et eksistentielt og humanistisk grundlag. Det betyder, at jeg tror på:

Jeg er optaget af hvordan jeg, som kvinde (med mange kasketter), kan forblive levende, vibrerende og glædesfyldt i livet. Det er ikke altid let – men meget værdifuldt.

Indhent et tilbud