Ofte stillede spørgsmål

Hvad er parterapi?

Spørgsmålet hvad er parterapi, har i flere år været et stort emne blandt en masse mennesker rundt omkring i Danmark og verden. Parterapi kan kort sagt hjælpe med at skabe grundlaget for nye og mere positive mønstre.

Terapi med din livsledsager

Folk spørger tit om...

Hvem går i parterapi?

Det korte svar er nok; færre end der burde. Jeg drømmer om, at alle en dag skal gå i parterapi, så vi husker at prise vores kærlighedsrelationer. Jeg har igennem min tid som parterapeut mødt mange forskellige typer af par. Alt lige fra nybagte forældre, par med delebørn, til par hvor den ene har været utro. På min hjemmeside kan du se en liste over forskellige parsituationer, som kan skabe udfordringer.

Hvornår er parterapi en god ide?

Det er vanskeligt at komme med en specifik situation, da alle parrelationer er unikke. Det er vigtigt, I er opmærksomme på om, der er nogle negative mønstre i jeres parforhold, som gentager sig. Det kan også være, at den ene part føler sig ensom i tosomheden – det behøver altså ikke være en konflikt, der skal være drivkræften for at opsøge hjælp til jeres relation.

Hvordan arbejder en parterapeut?

Som parterapeut er min primære opgave at styrke jeres kærlighedsrelation – både gennem gensidig og egen forståelse af jeres adfærdsmønstre. Følelsen af distance og afstand til vores partner styres ofte af noget dybereliggende, som vi ikke altid har fuld adgang til. Vi fokuserer på problematikkerne med målet om at styrke jeres relation og de kærlige bånd, som knyttede jer sammen i første omgang.

Hvad er parterapi?

Parterapi er samtaleterapi til par, som er fælles om en kærlighedsrelation. Parterapi åbner for forståelse af dine egne og din partners adfærdsmønstre. Målet med parterapi er at skabe et fælles grundlag for nye og mere positive mønstre, så I bliver rustet til at kommunikere mere konstruktivt med hinanden.

Indhent et tilbud