Meditation i Lyngby og Charlottenlund

Meditation & åndedrætstræning

Få en bedre hverdag med meditation

Mindful i 12 minutter

Forskning viser, at daglig meditation i blot 12 minutter kan modvirke stress, skærpe koncentrationsevnen og øge din oplevelse af lykke. Jeg kalder det for mindfullness, men princippet er det samme, og det er noget, jeg bruger aktivt i mine sessioner.

Gennem meditationernes stilhed lærer du at lytte til den dybere intuitive del af din bevidsthed, som normalt overskygges af tanker, forestillinger og bekymringer.

Hver dag trækker du vejret mellem 20.000 og 30.000 gange. I denne del af verden er vi ikke så bevidste om, hvordan vi trækker vejret, og hvor stor betydning en optimal vejrtrækning har for os… men det burde vi nok være.

Ved at få mere ilt ind i kroppen skabes mere ro og en bedre balance i nervesystemet, du bliver bedre til at navigere i en travl hverdag – du skal blot huske at tænke på din vejrtrækning. 

Prøv meditation i Lyngby og Charlottenlund. Du vil opleve:

– at få mere energi og mindre stress.
– at finde tilbage til dit medfødte dybe, rolige og livgivende åndedræt.

Vi er her for at opdage den dimension inden i os, som er dybere end tanken...

Kontroller din vejrtrækning med meditation

Alle kan lære at kontrollere vejrtrækningen. Når du styrker dine lunger, får du et bedre ”filter” i din krop. Du vil kunne optage mere ilt, og derved får du mere energi i hver enkel celle, OG du bliver lettere renset for affaldsstoffer.

Ved at få mere ilt ind i kroppen skabes mere ro og en bedre balance i nervesystemet, du bliver bedre til at navigere i en travl hverdag – du skal blot huske at tænke på din vejrtrækning.

Er du nysgerrig, kan du prøve denne lille simple, men meget effektive, øvelse næste gang, du føler dig stresset:

Ret din opmærksomhed på åndedrættet; især indåndingen. Måske det hopper overfladisk i hurtige ryk. Prøv nu bevidst at tage nogle bløde, dybe og langsomme åndedrag – du vil straks mærke, at en dyb ro sænker sig over dit sind. Måske du her får en fornemmelse af, hvordan du med åndedrætskontrol kan tage magten over uroen i dit sind og i din krop – det er åndedrættet i sig selv, som skaber forbindelsen med krop og sind.

Tænk på åndedrættet som dit eget personlige ”tilstandsbarometer”, det lyver aldrig og tager aldrig fejl. Tag et kig forbi mit kontor og prøv meditation Lyngby og Charlottenlund.

Meditationens formål er at bringe overfladesindet til ro og begynde at leve indefra...

Mindfulness meditation i Lyngby

Træk vejret - find roen

Med meditation kommer du i tættere kontakt med dine egentlige behov, og bliver bedre i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt, og til at navigere mere trygt gennem det hav af informationer og valgmuligheder, du dagligt præsenteres for. Målet er at integrere sjæl og krop, stilhed og aktivitet, det indre og det ydre.

Indhent et tilbud