Prioritering af kærligheden - Parterapi

Parterapi i Hellerup & Charlottenlund

Gør noget godt for dig og din partner

Muligheden for en god dialog, er essentielt i et godt parforhold. Det er vigtigt at have et godt forhold til ens partner, men der kan ofte ofte problemer. Har I brug for at se hinanden og jeres kærlighed med friske øjne? Vil I stadig gerne hinanden, men oplever I, at:

– I er holdt op med at lytte til hinanden, og I føler jer hver især ikke hørt og forstået?
– I kommunikerer dårligt?
– Jeres uenigheder vokser og ender i vredesudbrud og konflikter?
– I er i tvivl om hinandens kærlighed?
– Der er blevet for mange krav til jeres forhold?
– I har efterhånden svært ved at se meningen med jeres parforhold, og hvorfor I skal blive sammen?
– Der har været utroskab involveret i jeres forhold, som gør det nødvendigt at genskabe tilliden til hinanden?

Kærlighed er det bolværk, som yder os følelsesmæssig beskyttelse, så vi kan klare de op-og nedture, som livet giver os...

Styrk forholdet med parterapi i Hellerup & Charlottenlund

Over tid kan vi have en tendens til at tage vores parhold for givet. Det kan være at vi begynder at lægge vores primære fokus på arbejde, børn eller andre interesser – derved kan vi parforholdets værdi nemt gå glemt, i den travle hverdag. Hverdagsproblemer udvikler sig til konflikter, og så begynder den negative dans, som man som par kommer til at sidde fast i, hvor de underliggende emotioner er den musik, der fastholder begge partnere i dansen. For at ændre dansen, må man ændre på musikken, dvs. arbejde med de emotionelle reaktioner parterne aktiverer hos hinanden. Med en tryg base derhjemme, kan du ligeledes præstere bedre på job, samt give mere af dig selv til både venner og familie.

parterapi illustration

One of the most powerful art pieces from Burning Man: A sculpture of two adults after a disagreement, sitting with their backs to each other. Yet, the inner child in both of them simply wants to to connect. Age has many beautiful gifts but one we could live without is the pride and resentment we hold onto when we have conflicts with others. The forgiving, free spirit of children is our true nature. Remember this when you feel stubborn.

Jeg giver jer redskaber til at styrke jeres:

– … evne til at kommunikere konstruktivt og problemløsende
– … selvindsigt og indsigt i jeres partner
– … gensidige kontakt og oplevelse af nærvær og samhørighed
– … indbyrdes tryghed og forbindelsen mellem jer som par

Som parterapeut er min fornemmeste opgave at sørge for at der opstår dialog og tryghed i dit parforhold. Førhen var det ofte tabubelagt at gå til parterapi, men det er tværtimod et tegn på selvindsigt, samt indsigt i hinanden, hvilket er ekstremt sundt. Parterapi er ikke ens betydning med at det går dårligt i parforholdet – jeg oplever mange som kommer til mig, for at styrke deres parforhold, selvom det går godt i forvejen. Det er lidt ligesom at vi sender vores bil til service en gang om året, så den altid står i bedst mulige tilstand.

Tid til parterapi? Praksis nær Hellerup & Charlottenlund

Min primære metode er Emotionsfokuseret Parterapi EFT/P, hvor vi arbejder med at styrke jeres relation og skabe et trygt og kærligt parforhold. Igennem parterapien arbejder vi sammen på at afdække de udfordringer og mønstre, som skaber afstand og konflikter i jeres forhold. Konflikter og svære oplevelser i parforholdet styres ofte af dybere følelser, og vi er ikke altid klar over dem. Disse følelser kan være styrende for de mønstre vi kommer til at side fast i som par. I min praksis nær Hellerup og Charlottenlund hjælper jeg jer igennem denne proces, så I kommer dybere ind i den grundlæggende længsel og frygt.

Sammen skaber vi grundlaget for nye og mere positive mønstre, så I bliver i stand til bedre at kommunikere med hinanden og rumme jeres forskelligheder på en kærlig måde.

I er altid meget velkomne til at ringe til mig på +45 52 11 32 56, hvis I ønsker en uforpligtende samtale. Min praksis for parterapi ligger centralt på Lyngby Hovedgade og på Skovvej i Charlottenlund, som ligger nær Hellerup og Charlottenlund.

Indhent et tilbud