Hvad er forskellen

Individuel terapi i Kongens Lyngby – Personligt tilrettelagt stressbehandling

Hvis du har følt dig stresset i en længere periode, kan det gå udover din fysiske og mentale velvære. Stress er også kroppens måde at sige fra på i hårde og travle perioder, det er derfor vigtigt at være opmærksom på de signaler, kroppen giver dig. Hos mig, psykoterapeut MPF Susanne Bertelsen, tilbyder jeg personlig og målrettet terapi og stressbehandling i Kongens Lyngby med udgangspunkt i din situation.

“One´s destination is never a place, but a new way of seeing things”.
– Henry Miller, forfatter

Min konsultation ligger centralt på Lyngby Hovedgade, så hvis eksempelvis har brug for kompetent og personlig stressbehandling nær Charlottenlund eller Gentofte, er der blot få minutters kørsel. Du er altid velkommen til at ringe til mig på +45 52 11 32 56, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om din situation.

Hvornår er man stresset? Terapi og stressbehandling i Lyngby

Vi har alle sammen forskellige grænser og psyker. Derfor er det også individuelt forskelligt, hvornår der er behov for terapi. Stress kan eksempelvis opstå i forbindelse med travlhed på arbejdet, for høje forventninger til dig selv – eller fra dine omgivelser. Stress kan også opstå i forbindelse med en personlig krise i dit privatliv eller i forbindelse med en stor forandring, hvor du føler, at du skal starte helt forfra.

Der kan altså være mange forskellige grunde til at opsøge individuel terapi og stressbehandling hos mig i Lyngby. Uanset hvor du står, tilbyder jeg et personligt tilrettelagt forløb, hvor vi tager udgangspunkt i de tanker og følelser, som du oplever i forbindelse med din stresstilstand.

Hvad er forskellen

Stress terapi i Lyngby – Vejen til et genskabt overskud

Gennem min terapi og stressbehandling her i Lyngby arbejder jeg med at afdække det, som er med til at skabe stress i dit liv. Jeg hjælper dig igennem denne proces, så vi når dybere ind og finder de faktorer, der øger stressen – og som overbelaster kroppen og giver nedsat velvære.

Hør mere om stressbehandling nær Gentofte og Charlottenlund ved at ringe på +45 52 11 32 56.

Indhent et tilbud