Lad ikke stress styre dit liv

Samtaleterapi mod stress

Føler du dig ramt af stress?

Det er ikke et nederlag at søge hjælp

Stress kan fremkaldes af mange forskellige faktorer og rammer individuelt. Der kan være stor forskel på, hvordan stress kommer til udtryk fra person til person. Hvis du eksempelvis i en længere periode har været i en situation, hvor din krop, både fysisk og mentalt, har været på overarbejde, kan det fremkalde stresssymptomer. Blandt andet i form af hjertebanken, søvnproblemer, trykken for brystet, synsforstyrrelser, spændingshovedpersoner og mere diffuse, fysiske smerter.

Det er ikke et nederlag at søge professionel hjælp. Det er kun et godt tegn på selvindsigt. Et aktivt valg, du tager, så du igen kan leve et friere liv med større overskud. Hvis du har spørgsmål omkring min samtaleterapi mod stress, er du altid meget velkommen til at ringe til mig på +45 52 11 32 56, ligesom du også er meget velkommen til at skrive til mig via formularen her på siden. Jeg sørger altid for at svare hurtigst muligt.

Når tankerne fylder

Hvordan føles stress?

I de sværeste tilfælde kan stress udvikle sig til udbrændthed, angst eller depression. Alle tre tilfælde kan være svære at komme sig fra – det kræver en længere behandlingsproces, end hvis der bliver taget hånd om problemet så tidligt i stadiet som muligt. Hvis du har følelsen af at være stresset og overbelastet, er det en god ide at søge professionel hjælp. Stressen kommer både til udtryk mentalt og i din adfærd, og hvis du oplever en eller flere af nedenstående symptomer, bør du søge hjælp:

Psykiske symptomer på stress

Adfærdsmæssige symptomer

Hvornår skal vi ses?

Har du fået mod på at starte din udvikling? Kontakt mig og lad os få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Få hjælp til din stress

Tag skridtet nu

Tag et skridt mod et liv uden stress med målrettet og professionel samtaleterapi. Hos mig får du en personlig behandling, hvor der er tid og plads til, at du kan åbne op for dine udfordringer og problematikker. Ring til mig på +45 52 11 32 56 og lad os tage en uforpligtende samtale.

Indhent et tilbud