Hvad siger andre

Referencer

Uddrag

Udtalelser

Michele, 28 år
"En stor tak til en fantastisk coach, Gitte Harden-Haslauer. Det har været helt vildt fantastisk at opleve, at efter kun 2 timers intensive/effektive samtaler formåede Gitte at rykke mig en del tættere på mit mål. Jeg fik hurtigt en grundlæggende følelse af, at jeg godt kunne…

Jeg har, som så mange andre mennesker, en oplevelse af at have eksamensangst/ præstationsangst, men ved Gittes coaching, samt egen indsats fik jeg reduceret de negative, automatiske tanker. Således, at disse fyldte mindre både i dagene op til og i selve eksamenssituationen.

Jeg har kunne anvende de redskaber, som jeg har fået i forhold til min situation. Hvilket har bevirket til en øget rolighed, større selvtillid og selvværd til at kunne tackle den pressede situation, som en eksamen er. Endnu en gang tak, for at du kunne tage et par akutte coaching timer med mig (én uge før eksamen)".
Click Here
Erik Helmer Pedersen Direktør, C4 Videncenter
Lidt forsigtigt og af nysgerrighed, startede jeg et forløb med Gitte/Mindfree, for at finde ud af hvordan Gitte arbejder og føle på nogle af de værktøjer hun bruger. Samtidig ville jeg se om hun kunne få mig til at have en større indsigt i mine ledelsesformer.

Under mit forløb med Gitte, var vi rundt om hvad der driver mig både privat og jobmæssigt. Jeg fik et godt indblik i hvad der er vigtigt for mig. F.eks. er det vigtigt at mine medarbejdere skal være glade. En af de opgaver jeg fik, var at jeg skulle lave et tilbageblik over hvad jeg har skabt de sidste 5 år – en spændende og indsigtsfuldt opgave, men også en opgave hvor jeg reflekterede over hvorfor det er vigtigt for mig hele tiden have fokus på næste opgave.

Efterfølgende har jeg brugt Gitte til at coache nogle af mine medarbejdere og føler at medarbejderne er blevet mere selvsikre og udfører de opgaver de får på en meget mere tilfredsstillende måde.

Gitte har lavet et forløb for alle mine medarbejdere i C4 Videncenter omkring Medarbejdertilfredshed og måling af samme. Endvidere har Gitte gennemført en teamcoaching om bevidsthed og hvad det gør for os som team.

Udpluk af udtagelser fra medarbejderne: Det var en øjenåbner i forhold til hvordan mine kollegaer så på tingene, i forhold til hvad der var vigtigt for dem. Mere fokus på reaktioner i dagligdagen. Det gav anledning til refleksion. Vi havde en anledning til at være sammen som kolleger på en god og rar måde Indsigt i selvbevidsthed. Øget fokus på trivsel

Jeg kan klart anbefale Gitte og Mindfree, til både individuelle forløb og Team Coaching.
Click Here
Hanne, 45 år
Udpluk af referencer "Jeg har gennem en længere periode været sygemeldt med arbejdsrelateret stress. Jeg gik i den tid og tumlede med en masse frustrationer, som jeg havde svært ved at få styr på.

I den forbindelse har jeg modtaget coachingsessioner hos Mindfree. Jeg har fået et utrolig stort udbytte af mine samtaler med Gitte. Det har været behageligt og meget professionelt og har bevirket, at jeg nu er kommet videre med mit liv med større selvværd og selvindsigt.

Dialogen med Gitte har hjulpet mig både i forhold til min arbejdssituation, men også givet mig anvendelig inspiration til mit privatliv.Jeg kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Gitte, hvis du har nogle problemer i dit privat- eller arbejdsliv, som du går og tumler med.

Gitte formår at stille de rette spørgsmål, så du selv finder de rigtige svar og løsninger".
Click Here
Nina Dragsbæk Humlum, HR Chef Imerco
"Vi har haft Gitte ude som Teamcoach til et coachingforløb i vores HR- afdeling. Det har været et rigtig godt forløb på 3 moduler, hvor vi har fået defineret vores eget regelsæt, mission og vision for afd.

Samtidigt har det gjort os mere effektive, da vi nu har fået sat ord på vores arbejdsgange, struktur og værdigrundlag.

Det har været en super god teamøvelse og har bundet os endnu bedre sammen som afd. Jeg kan varmt anbefale et teamcoaching forløb".
Click Here
Anders, 27 år
"Har du problemer med at: Nå dine mål? Flytte dine grænser? Være et bedre menneske? Så tag fat i Mindfree.

Jeg er blevet coachet af Gitte i et par måneder og har allerede gjort store fremskridt. Ikke kun på det ydre, men også på det indre.

Hun kan se ting hos mig, som jeg ikke selv ser. Hjalp mig med at se tingene fra en anden side i stedet for kun min egen. Jeg har været super glad for at blive coachet og ved faktisk ikke, hvornår jeg har lyst til at stoppe. Man kan jo altid forbedre sig!".
Click Here
Karin, 64 år
"Jeg vil sige tak til Gitte og her givr hende stor ros for en fantastisk god og lærerig oplevelse gennem hendes coaching. Dejlige og behagelige samtaler, hvor jeg følte stor tryghed og en stille og rolig fremgang fra samtale til samtale.

Jeg oplevede, at jeg hurtigt fik et skub i den rigtige retning, hvor hun formåede, at jeg meget hurtigt følte mig mere afklaret og fik nye tanker, som jeg kunne bruge på en positiv og god måde i mit liv. Hun har formået, at jeg har flyttet mig og fået mere indsigt i mine egne kvalifikationer og tør tro mere på mig selv.

En helt igennem dejlig professionel oplevelse, som jeg varmt vil anbefale".
Click Here
Pia Obel, 54 år, kunstner - kandidatuddannet KBH Uni
Gitte var min coach i en seks måneder i 2016. Hun coachede mig cirka hver 3. uge. Gitte er en ud af 6 coaches jeg er blevet coachet af, så jeg har noget at sammenligne med og det jeg synes, der er unikt og superfedt ved Gitte, det er at hun er: Knivskarp Hun er empatisk - hun vil dig kun det bedste.

Hun er lun og humoristisk Og hun er ikke til at løbe om hjørner med....og det er faktisk pisse-irriterende. Da Gitte coachede mig, der havde jeg egentlig ikke et generelt problem, - jeg havde styr på mit liv og var allerede selvkørende. Til trods for det - eller måske netop derfor, så fik jeg enormt meget ud af sessionerne. Gittes evner som coach har gjort en markant forskel for mig.

Det jeg fik med var helt konkret: Et nyt og optimeret syn på mig selv. Stadig i dag bruger jeg mine notater fra sessionerne. De hænger hist og her skrevet på post it og de er en konstant påmindelse til mig om alt muligt fra mine sessioner dengang. På nogle af dem har jeg skrevet refleksioner ned og på andre er der tegninger af kognitive trekanter med tilstande jeg går efter - om hvad jeg vil stå for og hvor jeg vil hen med mit liv.

Jeg kan kun anbefale Gitte - og jeg tør godt give tilfredshedsgaranti.
Click Here
Bjørn Peters Træner Danmark U18 Kvindelandshold
Hvad har det givet teamet at få coaching?
Vi fik en unik mulighed for at sætte ord på:
 • hvad vi vil med vores hold
 • hvad vi vil med hinanden
 • hvordan vi gør hinanden bedre


 • Hvilke forandringer, har I skabt i dit team?
  Vores hold var en meget bedre sammentømret og fungerede på mange områder som en enhed ved VM 2016.
  Click Here
  Jerrik Spang Petersen Entreprisechef Dansk Kabel TV
  Hvad har det givet teamet at få coaching?
  Fælles forståelse for at afløse hinanden ved fravær samt ved ferie.

  Hvilke forandringer, har I skabt i dit team?
  Lavet en struktureret plan for kompetencer og ansvar samt en plan for hvem der overtager ansvar for opgaver ved fravær.
  Click Here
  Previous slide
  Next slide

  Indhent et tilbud