Få glæden og livslysten tilbage i dit liv

Samtaleterapi mod depression

Har tankerne taget over?

Behandling af depression

Depression er almindelig og rammer ca. 20 % af befolkningen på et eller andet tidspunkt i livet. Depression er ikke altid så let at opdage, og symptomerne er nødvendigvis ikke åbenlyse.

Bliver du ved med at være nedtrykt, mangler du lyst og energi, og føler du dig træt? Har du svært ved at tage dig sammen, og har du mistet glæden ved de ting, som plejer at gøre dig glad? Så har du måske en depression.

Hos mig er behandling af depression helhedsorienteret og har fokus på både tilstandens kropslige og mentale udtryk. Vi arbejder med dine nutidige adfærdsmønstre, tanker og følelser og deres forankring i din forståelse af dig selv og andre mennesker. Vi arbejder ud fra dine nuværende ressourcer og øger dem gradvist. Terapien tilrettelægges til dig, din tilstand og dine behov, og du vil få konkrete redskaber til at komme ud af depressionen.

Hvis du genkender dig selv i tre eller flere af punkterne på denne liste og hvis du har haft det sådan i mere end to uger, så er det en god ide at søge hjælp.

Når tankerne fylder

Symptomer på depression

Hvornår skal vi ses?

Har du fået mod på at starte din udvikling? Kontakt mig og lad os få en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Få hjælp til din depression

Samtaleterapi har god effekt

Samtaleterapi har veldokumenteret effekt mod lette og moderate depressioner. Ved svær depression kan det være en hjælp med medicin til at tage toppen af forpintheden – men medicinsk behandling bør ikke stå alene. For medicin kan ikke give dig større selvværd eller hjælpe dig af med de mønstre i dit liv, som forstærker din tendens til at blive depressiv – det kan derimod samtaleterapi.

Indhent et tilbud